Superknack i Lidköping

Det blev en lyckad superknack i Lidköping igår. Vi var ett bra M-team som fick många positiva samtal.

Svarar Urban Ahlin (S) i dagens SkLT.

“Det löfte (S) lämnar till Sveriges pensionärer innebär drygt 50 kr per månad medan Alliansens sänkningar hittills har uppgått till över 16 miljarder för pensionärerna. Vem är det som levererar, och vem är det som bara snackar? Om vi tittar lite närmare på (S) löfte att sänka skatten på pension vid en eventuell valvinst så visar det sig att endast steg ett, som motsvarar en dryg 50-lapp i månaden för en pensionär, är ett reellt löfte. Utöver det finns inget konkret, finansierat förslag utan endast tomma ord. (S) går alltså till val på att fortsätta ha kvar den högre skatten på pension på obestämd tid. Dessutom kommer den utlovade 50-lappen snabbt att ätas upp av de rödgrönas sammantagna förslag om höjd bensinskatt, höjd restaurangmoms, dyrare transporter, köttskatter och högre elpriser på grund av avveckling av kärnkraften med mera. Så Urban försök inte lura pensionärerna i Skaraborg. Ni tänker ge med en hand och ta tillbaka det mångdubbla med den andra.”   Sten Bergheden

Lämna ett svar