Nytt riksdagsår

                        

Idag har riksdagen öppnat – det ska bli ett spännande nytt riksdagsår med nya utmaningar och fortsatt arbete för Skaraborgs bästa. Fokus ligger på ansvar för Sverige och stabila statsfinanser samtidigt som vi fortsätter med viktiga åtgärder för nya jobb och företag – av vilka en hel del presenteras i höstbudgeten i nästa vecka. Jag kommer att arbeta med de frågor som är viktiga för Skaraborg som E20, Västra stambanan, förbättra företagens villkor, stärka lantbruket och landsbygdens utveckling etc, och kommer inom kort att lämna in nya motioner och fortsätta att arbeta för Skaraborg och hela landets utveckling.
Mycket bra är redan gjort men det finns mycket kvar att göra för att Skaraborg, Västsverige och övriga Sverige ska bli ännu bättre. Nu kavlar vi upp ärmarna och jobbar vidare.

Lämna ett svar