MC-provkörningskväll

Sveriges Motorcyklister (SMC) ordnade en provkörningskväll för Trafikutskottet, där allt från de tyngsta motorcyklarna till lättare mopeder testades, även flertalet hybridfordon som går på el i kombination av annat drivmedel visades upp. Dessutom var det Sverigepremiär för den första helt eldrivna motorcykeln, vilket var en annan typ av upplevelse att köra än de mer traditionella cyklarna. Medarrangör på motorbanan var också Motorhistoriska riksförbundet som visade upp många gamla bilar och veteranmotorcyklar, bl a en Volvo Amazon polisbil.
En mycket intressant kväll och lärorik där vi fick del av deras synpunkter och önskemål om veteranbilar och motorcyklar, regelverk m.m. Trafikutskottet fick också utbildning i trafiksäkerhet och om hur man kan förbättra trafiksäkerheten ytterligare för våra motorcykelåkare.

Lämna ett svar